Drowsiness
Litt usikker ang at de sammen, men liker det egentlig best slik. Eller?
Utstyr
  • Holga
  • Plast
  • Brennvidde?mm
  • Blender-
  • FilmtypeKodak bw400cn
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger396
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_208944} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Åsmund I.

Jeg blir ikke hundre prosent fortrolig med at du har begge bildene med. Virker veldig kaotisk. Det er muligens også noe av poenget? Mulig det kunne hjulpet hvis du hadde markert skillet mellom dem bedre? Nå måtte jeg se på det litt for å se at det er to bilder, ved første øyekast virket det som et bilde med noe diger svart i veien... Har litt sansen for utrykket i bildene, det kaotiske og svimlende. Også fint at de er i s/h.
Usikker på denne, interessant, men muligens litt for svimlende.

Mvh Åsmund
Andre V.

Takk for komentar Åsmund!
Det ''kaotiske'' utrykket er noe jeg vil ha der. Men skal sette meg ned å prøve ut andre måter å løse det på. Jeg vil hvertfall ha de sammen på en eller annen måte.

Mvh André
Julie E.

Dette var et veldig interessant bildet (egentlig 2 interessante bilder :) )
Jeg liker det svimlende, jeg liker kaoet, jeg liker all bevegelsen. Veldig bra!
Synes også bildene har en fin kontrast mellom det litt hardkokte og det mer følsomme. Noen stikker kanskje av fra noe mens en annen (fyren i bildet til høyre) blir der og GJØR noe. Ikke vet jeg. :)
Mht kompososjon og utsnitt/kobing av bilder synes jeg du er langt på vei, men kanskje ikke helt i mål. Hvilke trekk du gjør er jo avhengig av hva du vil uttrykke. JEg tror at om du har et mer markert skille mellom bildene, vil det bygge opp under kaoet i bildet fordi det i bildene finnes bevegelse som trekker i hver i sin retning. Jeg tror jeg ville forsøkt å sette bildene nesten helt inntil hverandre, om det er mulig å få overgangene til å fungere. Jeg ville iallefall hatt bildene på noe annet enn svart bakgrunn. MEd en passende gråtone, kunne kanskje avstanden stått som den gjør nå også? Den lille tynne hvite rammen du har rundt alt sammen, tar for meg opp altfor mye oppmerksomhet. Merkelig at noe så lite i den grad kan ta tak i meg egentlig, men sånn har nå jeg det. :) Kan imidlertid være den rammen er grei om bakgrunnen er grå, ikke svart.
Alt i alt et svært interessant og severdig bilde i et vanskelig felt. :)
mvh Julie
Andre V.

Tusen takk for en lang komentar Julie. Noe jeg setter pris på:) Når skole oppgavene er unnagjort så skal jeg få tid til å legge ut noen andre versjoner også.

Mvh André
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu