Naturens råskap på nært hold.
Med fare for å mette brukere av foto.no på kongeørn, klemmer jeg til med ett bilde til fra sist uke.

Kunne følge kongeørnas fødevalg, og så til forundrelse at den rev tarmene ut av hanen, og slengte dem vekk. Kun filèt for denne karen... kanskje begynt å bli fin i kosten?

Synes det var litt morro å fange et halvt lukket øye, som regel er hele øyet blågrått når den blunker.

Siden komposisjonen på det forrige bildet ikke falt helt i smak, prøver jeg et utsnitt i høydeformat med 600mm ( 2x konverter)
Bildet inngår i albumet Fugler -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger840
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_298563} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Avsluttet .
Steik fint bilde Stian... Utrulig bra, uansett om det er blitt masse av ørne bildene her inne. Slike motiv er ikkje daglig vare for dei fleste, så det er lekkert å sjå uansett...
Robin J.
Enda bedre enn ditt forrige.Likte høydeformatet. Fin plassering i flaten. Gode naturbilder som dette blir en aldri lei av.Mvh RJ
Stig B.
Igjen teknisk meget bra. Kan ikke klage på motivet når kvaliteten er så høy, bildet skal bedømmes individuelt, ikke som en del av det alle andre presenterer.

Likte godt høydeformatet, bra med litt ''aktiv'' positur her, der den slenger i vei innvollene for å komme til godbitene. Utstyret tåler godt 2x ser det ut til. Fin farge på bakgrunnen, bra linjer også i dette bildet.

Mvh Stig
Svein B.
Jeg har vel ytret at jeg generelt er litt mettet av ørn, og egentlig står jeg ved det. Men jeg blir aldri mettet på gode bilder, og kongeørna er ett motiv som på ingen måte skjemmer ut ett bilde når bildet er skikkelig gjort. Som her. Ett av denne vinterens aller mest severdige for meg. Nydelig komponert, og med godt lys. Det tekniske sitter godt, og dette er ett av de bildene der jeg ikke savner miljø rundt fuglen. Tett og fint- jeg ville kanskje vurdert enda strammere beskjæring over og muligens litt mere luft nede- som ett alternativ. Også et riktig stramt utsnitt konsentrert rundt hode og orrhane hadde også vært artig å se- tror dette er ett godt utgangspunkt for noen slike ''sprell''.

Mvh
Svein B
Per Harald O.
Vakkert og teknisk godt bilde! Blir aldri lei denne karen nei!
Hilsen Per
Håvard S.
Milde moses!
The eagle med bukkeskjegg og todelt øye??
Blir jo verre og verre for hver gang dette!
Meget flott portrett av denne flotte herren med sin middag...
Upåklagelig skarpt og en flott komp.
Likte den nøytrale bakgrunnen som fremmer ørnen i et fint lys.
Du får min anbefaling.

Mvh. HåvardS
Avsluttet .
Ørner får man aldri tatt nok bilder av - syns du har fanget noe spesielt her. Ørnen ble tatt på fersken under sitt måltid. Syns kompen sitter fint her. Gratulerer med flott bilde.

Med vennlig hilsen Jon Martin
Thomas M.
Råflott!! pluss for at den sitter i greina!

Thomas Mørch
Anette L.
Kjempeflott! Misunner deg opplevelsen :)

Mvh Anette=)
Odd E. k.
Hei Stian!

Et mesterlig flott bilde av kongeørna. Upåklagelig skarpt og et fint lys inn på fuglen, noe som fremmer godt de vakre fargene og detaljene i fjærdrakten. Posituren er fremragende, der den er i full gang med å fortære orrfuglen. Flott blikk på fuglen, der hinnen i øyet kommer fint frem i det den er i ferd med å blunke. Synest at utsnittet er meget bra her, da det er passe med luft rundt ørna.Fin og dus bakgrunn som passer fin til ørna sine farger. Flott fanget Stian!

ha en fin fotouke!

Mvh

Odd E.
Erling Dagfinn L.
Au da Stian, du skyter det ene blinkskuddet etter det andre. Må bare bøye meg i snøen. Passe med ''luft'' rundt hele objektet synes jeg. Litt av en råtass denne ørna. CANON-bra!!!
enig med en komentar lenger oppe, det kan bli nok med ørn, men--, når bildet er så bra må det bare deles med andre.

mvh Dagfinn
Gunnar N.
Fantastisk bra. Hele situasjonen er jo formidabel. Teknisk glimrende etter
min vurdering. Komposisjonen er OK nok (spennende og kanskje litt uvanlig med høydeformat), men enig med SB at litt mindre luft over, og litt mer under, kanskje kunne vært et alternativ. Et flott bilde uansett.

mvh Gunnar N
tor harry b.
Noe av de bedre rovfuglbilder jeg har sett...Må si at alt klaffet her.Meget beskrivende av en daglig hendelse i fugle og dyreverden. Helt klar favoritt.
Monika Frisvold V.
Hei
Nydelig flott bilde av ørnen der den ''slafser'' i seg en god bit...
fint lys og flott blikk..fin skarphet...
Et nydelig bilde Stian..
mvh monika
ketil o.
Hei!
Skarpt og fint bilde med naturtro farger. Liker utsnittet her. Lyset framhever den spisende ørnen fint her. Positivt med det åpne nebbet hvor deler av ''middagen'' henger fast. Gjør det til langt mere en bare en direkte avbildning av ørna,når det siste er nevnt har jeg desverre ikke det heller på brikka:)
Mvh:
ketil
Marcus V.
Rått.
Vegard L.
Slenger meg på det positive som er sagt. Et meget bra bilde dette.
Vegard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu