La Donna Rossa
Fra bydelen Trastevere, Roma
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger168
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_553204} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Lars Ivarson F.

god komp og fint snitt..flotters
Jan A.

Flott komp og utsnitt.
Gatelivet i Roma er mangfoldig. Ønsker å tolke bildet mot kontraster og å møte sin framtid.
:) JanA
Trygve B.

Slike gatebilder liker jeg så godt. Dette var ikke noe unntak. Herlig å se det alminnelige livet fra gatenivå. Likte også den røde kontrasten her. Det puffer bildet opp. Bra.
Lars-Anders M.

Jeg ser farger, rød drakt og rosa bånd til hunden. Gul Fiat i bakgrunnen.. Damen i rødt er på vei mot den litt mer uskarpe bakgrunnen. Ja de kan dette med farger. Ok bilde.
Mvh
LAM
Solvår B.

Jeg er imponert over at du klarte å finne tremenningen til Drivdalsgubben som utvandret til Italia i 19.... hehe. Jeg har forstått at du ikke liker den slekta, men hvem liker alle i slekta?
Hun er fargerik. Hun holder bikkja rein og i rooosa bånd Antakelig sjekker hun mobilen. En melding fra slekta i Drivdalen?
Jeg MÅ jo bare fabulere over et slikt knips.
: ) Solvår
Fred S.
+3
Hjertelig takk for kommentarer til dere fem.
Må også få lov å ønske deg god bedring, Solvår B. Har jo sett hvordan du sliter med både bilder og kommentarer, men med noen år til på baken som medlem på landets mest utviklende fotside vil du nok merke fremgang.

vh fred s
Tove H.

Den røde buksedressen slåss litt mot rosa hundelenke, rød møtende t-skjorte og gul bil, men sånn kan det lett bli i en travel gate. Artig donna med puddel du fant i denne gaten.

Tove
Per Ove H.

Forstår godt at du ble fenget av dette motivet en grå og våt dag i Trastevere. Kunne kanskje tenkt meg å se litt mer av omgivelsene selv om fokus naturlig nok er på den rødkledde og hennes følge.

Mvh
POH
Grete F.

Hei Fred!Enkelt, men stilig gatebilde dette.Liker at det er tatt bakfra og fargekontrastene rødt mot rosa bånd og den gule bilen bak der er fin kontrast mot den ellers gråe dagen. Roma er en fantastisk by med ett stort omfang av spennende damer/mennesker i alle farger og varianter, hvis du ser på bildene mine så ser du en dame av samme art i rosa drakt som jeg fanget i Roma:) Håper dere koste dere!
Grete
Fred S.

Tusen takk for kommentarer.
Grete; Jeg husker damen din, og jeg husker henne faktisk så godt at jeg tenkte at det var en viss likhet med dette bildet. Ellers koste vi oss definitivt, og hadde du sett oss ville du ha kjent igjen flere som du har hatt på skolen....

fred
Marit O.

Det som blir et blikkfang her er jo den eldre dama
i disse knæse røde klærna,sammen med den hvite Puddelen og det rosa bånde Fred!

En eldre dame som liker og skille seg ut,mulig
Fred :)

Herlig fargerikt gatefoto!

God Helg!

Mvh

Marit
jon b.

Fint kompoert bilde av dn røde damen.
Jon
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu