Blomsterbarna
Fra et tulipanmarked i Amsterdam. Helt ærlig så mener jeg at disse posene med barna absolutt ikke burde stått der de står.
Bildet inngår i albumet Mine gatefofto fra Amsterdam -
Utstyr
  • Nikon D3s
  • Nikon AF-S 28-300 1:3,5-5,6 G
  • Brennvidde58mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • AnnetIso400
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger53
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_605291} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Lars Ivarson F.

sånn kan det også starte..likte vinkling og snitt
Jostein G.

Fargerike poser du har bilder av her. Er vel ikke så sundt nei. Tror det skader hjerneceller, eller forbindelsene mellom dem, når en røyker dette.
Flott fotolys. Innbydende prislapper, men er best å være " høy " naturlig!



Mvh Jostein
Cato E.

Takk for kommentarer Lars I. og Jostein. Flott mening og kommentar Jostein. Best å være naturlig høy. Selv er jeg rundt 180 :-)
Roar K.
+1
Hollenderne har forstått noe svært få andre land har forstått - nemlig at kampen mot hasj er forlengst tapt så det er bedre å bruke tid og krefter mot sterkere stoffer - om ikke annet så for å få hengt på litt bremser. Alkohol er ikke mindre skadelig for kroppen enn hasj når det inntas ofte og i større mengder. Staten skal jo tjene penger på alt så hvorfor ikke et hasjmonopol også der prisen lå lavere enn gateverdien? Men nei, bedre med resepter på morfin, sovetabletter etc. som har mye større skadevirkninger enn hasj som faktisk er bevist har bedre effekt med mindre bivirkninger medisinsk sett.
Forstår godt poenget ditt med at frøposene for vanlige blomster med barnebilder ikke bør blandes med cannabis frøposer. Men sånn sett så selges jo godteri for barn og øl fra samme butikk om enn ikke utstilt helt side om side. Det er markedet som rår. Fanatisme hjelper lite. Da sterkere ølsorter som bayer, export og bokk havna på polet dalte salget - folk kjøpte vin isteden som er enda sterkere. Nå er bayer'n tilbake på supern med lavere alkoholprosent. Men vinsalget øker.
Nå kan det kanskje virke som jeg forherliger hasjen hvilket jeg ikke gjør. Har aldri forsøkt hverken det eller sterkere stoffer til tross for at jeg for 40 år siden reiste Instanbul - Goa tur retur i hasjlukta. Holdt meg stort sett unna alkohol også på den turen der jeg bl.a. så 15 år gamle amerikanske jenter som hadde rømt hjemmefra gikk dukken på forskjellige stoffer i Afganistans hovedstad Kabul i november 1972.
Nå er jeg ikke så sikker på at å selge poser med cannabis frø for egen produklsjon er veien å gå. Sjøl kan jeg bare gå ut av porten og 50 meter ned til hjørnet på Aleksander Kiellands plass i Oslo så selges alle former stoffer åpenlyst for der har kommunen opprettet et værested for de narkomane der det tidligere var kolonialbutikk. Men nei takk - mine daglige øl og en dram når jeg føler for det holder godt for meg.

Heisan, ble visst litt annet enn fotokritikk dette. Men det viser jo bare at foto er mer enn bare dekorasjon.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu