Boulevard of broken dreams 2
satt sammen av to bilder
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger123
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_601112} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Jan G.

Et bilde med uhyggelige assosiasjoner i retning av brukket nakke.Den grove korningen kler motivet. God plassering av kvinnen i billedflaten.
Mvh Jan
Fred S.

Takk Jan. Brukket nakke...? Neei, det er å dra ting for langt. Jeg skjønner du ser en sammenheng mellom "galgen" i bakgrunnen og måten jenta tilter hodet, men den er ikke tilsiktet. At bildet vil oppfattes litt "dystert" regner jeg imidlertid med.
At bildet er en "sandwich" regner jeg også med at de fleste ser, og bildets "location" har jeg brukt i minst to andre kombinasjoner tidligere. "Galgen" er et oppheng som brukes langs Namnsen i laksesesongen , her henger skiltene med navn på de forskjellige laksevaldene i elva.

vh fred s
Aleksander T.

Jeg liker stilen veldig godt. Eneste tingen for meg er at høyre øye er 'kuttet av', noe som jeg har litt problemer med, men vet ikke hvorfor :-)
Fred S.

Takk, Aleksander. Jeg er også usikker på kuttingen av øyet. Skifter mellom å like det/mislike det. Foreløpig vil jeg kalle bildet en skisse, så får jeg se hva jeg finner på med det.

vh fred s
Lars-Anders M.

Har du fått med deg att en jente ble borte i natt. Det var ved Østensjøvannet. Dette er like grufull bild. Kunde vært den hendelsen du fotografert. Men jeg vet att det er to bilder du har kopiert sammen. Men bildet er trist og grusomt med en galge bak.
Effektfullt.
Ann T.

Hi Fred - et bra forsøk. Liker grov-kornet tekstur og dystre stemningen, men dette bilde er ikke i samme league som det forrige i min mening.

Mvh. Ann
Fred S.

Mange takk til Lars-Anders og Ann. Og takk for vurderingene dine omkring dette bildet og forrige, Ann, de er svært nyttige for meg, ikke minst fordi jeg stoler på din smak.

vh fred
Avsluttet .

Du har skapt ditt eget lille verk, dystert som Helnwein, hvor blikket med en blanding av frykt/drøm..galgen, den endeløse vei, samt grovheten i bildet fremhever den mørke stemningen. I mine øyne gjør kvinnens bøyde hodepositur og kuttet med på å gjøre dette til et, for meg, fint visuelt utrykk.

mvh Ulv
Fred S.

Takk, Ulv. Måtte google Helnwein, for å finne ut hva slags traurig tysk vin det er du snakker om, og fant i stedet en mengde kølsvarte bilder. Spennende, men de bør vel helst nytes med Rammstein på fullt volum...
Mitt er også litt dystert, jeg skal innrømme det. Setter pris på tilbakemeldingen din, og kommer nok til å jobbe mer med dette bildet.

vh fred s
Avsluttet .

Helnweins hyperrealistiske verk bør nok nytes med SAGAs album "Behaviour" er nå min mening....:-).

Ulv
Avsluttet .

PS: Mine assosiasjoner til Helnwein var hans bilde av James Dean med samme bildenavn "Boulevard of broken dreams".
Fred S.

Da ble det mer å google, Saga altså. 80-tallet; da var det stort sett Pink Floyd for meg, Saga har jeg snaut nok hørt om. Lyttet til "You and the night" på You tube akkurat nå; ganske pent, litt melankolsk, bittersøtt, sangeren minte meg om en litt sentimental Brian Ferry. Mulig jeg kan assosiere Helnweins bilder med beslektet musikk etter å studert bikldene, men en god del "mørkere" musikk.
Har sikkert sett det James Dean-bildet du nevner uten å vite tittelen, jeg har tittelen fra en Green Day-ballade.

vh fred s
Håvard F.

Dystert. Dristig kutt i topp... Men det funker synes jeg.
Mvh
Håvard
Fred S.

Mange takk, Håvard.

vh fred
Knut Georg F.

Spennende,nifst, gir kinofornemmelser.
Mvh Knut
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu