Heddal stavkirke
Bildet har ligget og modnet seg vel et års tid. Har hatt det fremme av og til og jobbet med det - bl.a. fjernet en plakat og deler av et hus i bakgrunnen.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger97
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_543742} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Ivan H.
ja, noen bilder blir liggende en stund, da man er usikker på om bildet holder, men samtidig så er der noe.. Hvis motivet er lett tilgjengelig, blir det heller at man vender tilbake for å fotografere på nytt, med en klarere idè. Men siden du ikke har gort det, antar jeg at motivet ikke er lett tilgjengelig og at det ikke er ofte man kommer over en rullestov ved en stavkirke.

Tittelen gir ikke så mye til historien, men det er en ok tittel.

Her er det jo rullestolen som er hovedmotivet og man ser at de som bygget kirka ikke har tenkt så mye på rullestolbrukere. Tankene kan gå litt videre, men det er fremkommeligheten som hovedtema for meg.
Jeg er litt usikker på om bildet holder i lengden, selv om det er fortellende.
Da min mor sitter i rullestol, er jeg fullt klar over mangel på fremkommelighet og utfordringene det byr på. Men personen har kommet seg inn og det er det viktigste.
Bildet hadde kanskje gjort litt mer inntrykk om du hadde fotografert personen på vei inn, sammen med evt hjelpere (kanskje uten å vise identitet).
Eller du kunne ventet til de var på vei ut. Bare en tanke.

Du sier at du har fjernet en del ting, uten å ha sett utgangspunktet tror jeg det er det riktige.
Synes at få elementer fungerer her.

Toner og detaljer er bra, men hadde kanskje foretrukket en litt mindre dybdeskarphet for å isolere motivet mer fra bakgrunnen.

Alt i alt et ok fortellende bilde, selv om jeg føler det er noe som mangler. Noe jeg ikke helt klarer å sette fingeren på.

Mvh
Ivan
Rita H.
Det var ikke mulig å returnere for annet bilde fordi jeg var på gjennomreise. Tok en del bilder av stavkirka og dette var et av de mest interessante for meg (kirka er fotografert i hopetall av fotografer).
Rullestolen var der tilfeldig og det ble derfor et snapshot som det kan bli, men det var noe ved bildet som rørte ved meg og jeg valgte derfor å jobbe videre med det.
Kirka er bygd på 1200-tallet, og bildet viser vel egentlig kontrasten mellom gammel og nyere tid, og selv om ikke fremkommeligheten er til stede så fikk vedkommende likevel tilgang til severdigheten innvendig også.

Kunne nok brukt noe mindre dybdeskarphet uten å duse ned bakgrunnen helt, da den er en del av helheten.

Usikker på hva som mangler, men kan heller ikke utelukke at det kan være noe....

Tusen takk for utfyllende kommentar, setter stor pris på det :)

Hilsen Rita
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu