• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-04-19 16:04:57
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger2774
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_47954} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Karen E.

Anderledes og smukt.
Hilsen Karen
Mads R.

Originalt, mildt sagt. Hudtonene minner forresten om pølser.
Martin E.

Enig med Mads, første jeg tenkte når jeg så bildet var en slags matrett - kanskje en paprika.
Kaja S.

kjempetøff komp! litt lei skygge nederst i bildet.
Per R. G.

Kjempetøft bilde
Kjetil N.

Hehe, originalt. Funker bra dette.
Espen G.

Knall ide og komp. Lov å pirke på Hoftun sine bilder dog; trusekantene burde vært unngått. Ellers strålende som vanlig.

eg
Agathe Matilda B.

kreativt. fine farger.
Helge S.

Jeg synes det blir litt unaturlig. Den ene modellen har hode, den andre har ikke. Så jeg synes det blir usymetrisk. Synes det hele ser litt slitsomt ut. Det ser ut som om hun på toppen snart detter ned.
Hadde begge modellene vært like og hun på toppen hadde sett litt mer avslappet ut så hadde kanskje bilde fungert bedre for meg.
Torfinn F.

Fin komposisjon.
En noe anderledes lyssetting hadde vært bra.
André M.

Svært bra!, selv om du kanskje burde valgt en annerledes (og tettere) beskjæring for å få vekk skyggene i forgrunnen. Motivet var imidlertid helt knall :-)
Leif Erik Holthe L.

Andé Marhaug er inne på noe her. For å få noe spennende ut av dette motivet bør det beskjæres kraftig. Skal man først jobbe med form og linjer så må alt av forstyrrende elementer tas bort. I tillegg må vinkel og komposisjonen gjøres mer spennende. Det blir for enkelt å stable to kropper oppå hverandre og midtstille disse i komposisjonen. lyssettingen er også nevnt av andre. Jobb videre med idéen for her ligger det til rette for å få noe bra ut av det.
Lars L.

Jeg synes versjon 2 adresserer noe av det L-EA er inne på, og som jeg forøvrig i hovedtrekk er enig i. Jeg synes formene begynner å passe til hverandre selv om jeg kanskje skulle ønsket meg enda mer symerti (nå trenger selvsakt ikke alt å være symetrisk). Ellers synes jeg tonene er ganske merkelige for ikke å snakke om de sagtakkete kunturene rundt kroppene.
Håvard K.

Se på det! Veldig bra utgangspunkt til videre leking med idé! Er litt enig i han som sa at det kanskje kunne ha vært bedre dersom vi ikke hadde sett nakken til den underste, men jeg er ikke sikker - om du har mulighet kan du kanskje prøve det videre? Synes v1 gjør seg bedre enn v2. Det eneste negative jeg kan finne med dette er PS-arbeidet. Jeg er helt sikker på at du kan mye bedre...
Tarjei Ekenes K.

slapt lys, kult bilde

:-D ! son tarjeiav !
Birger F.

Dette er en komposisjonskopi.
Flott bilde, men originalen av Ruth Bernard er bedre.
Kopiering er ikke noe særlig. Les din fotohistorie.
BirgerFP
Bjørn J.

Det er ganske vanlig at fotografer blir inspirert av andre fotografer, både teknisk og visuellt. Skulle alle bilder som taes være helt unike ville det ikke bli tatt mange bilder. Noe ganske annet er å bli beskylt for plagiat. Jeg er helt sikker på at Knut Kjenner sin fotohistorie godt.
Knut H.

Til Birger Falch-Pedersen:
Ja, jeg bør nok lese mer fotohistorie, for bildet av Ruth Bernard har jeg faktisk ikke sett, det burde jeg nok. Jeg plagierer aldri, men derimot kan jeg bli inspirert av andre fotografers arbeider og ideer.
Fint hvis du har en link til bildet du refererer til,jeg har forsøkt å finne det på nettet, menuten hell...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu