Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger237
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_373896} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Nils Christian S.

Wow, hvor er denne perlen av et landskapsbilde tatt hen? Nydelige farger og komposisjon. Det lave skydekket gir en fin effekt.
Unni H.

Bildet er tatt i mitt vakre Lofoten,takk for hyggelig komentar
Tom R. E. K.

Dette var et flott landskapsbilde!
..og ved nærmere ettersyn oppdager man stadig nye detaljer som gir liv til bildet og gjør det til så mye mer enn "bare nok et landskapsbilde" - det "skjer" liksom så mye rundt omkring på bildeflaten..uten at det virker forstyrrende.
Veldig fascinerende!

Et "hyggelig" bilde :-)

mvh
Tom
Bjørn H.

Dette er et bilde jeg likte godt,nydelig.
Har planer om en tur til Lofoten til sommeren.

mvh. Bjørn
Unni H.

Takk for hyggelige komentarer,og for deg som skal ta en tur te Lofoten si eg--ja gjør det -Lofoten e så vakker.Men eg trur eg har blitt å høre værmelding først.Det er ikke såå trivelig med tåka som henger nedover fjellene
Arild J.

fint bilde dette.lurte på om jeg kjente meg igjenn på bilde,men finne rikke ut hvor i lofoten dette er.lofoten har masse å by på i det rette hveret ingen tvil.

mvh aj
frøydis k.

Dette var et flott landskapsbilde fra Lofoten.Enig med Tom at det er mye detaljer,men det virker ikke forstyrrende.Nydelige farger og fint med de lave skyene.
Frøydis
Avsluttet .

Greit motiv, men bildet virker veldig blast. Her er det gode muligheter for å gjøre bildet mer spennende i PS.

mvh Trond
Anne-Lise S.

Her er det mye å se på, men ikke for mye; bare interessant og fortellende. Et godt foto å skue akkurat nå når tåka ligger tykk og vinteren dekker palmene her på sørlandet. Flott dybde, vakkert landskap, mektig og mykt.

Anne-Lise
Unni H.

Eg takker både for + og --Lærer av det meste.Til deg som lurte på om du kjente deg igjen--bildet er tatt i sommer vi var i Lofoten,Vestvågøy heilt til Å.Men dette motivet er fra Haukland Hauklandstrand.
Sidsel T.

Flott bilde. Mange interessante detaljer. Flott lys over et mektig landskap.

Mvh Sidsel
Synnøve S.

På denne stranda har jeg badet og lekt i hele min barndom. Jeg kan ikke komme med annet enn at det er et nydelig bilde- Til dere andre som ser dette- denne stranda (Hauklandsstrand) er kåret til
Norges vakreste flere år på rad
Møla
Synnøve S.

På denne stranda har jeg badet og lekt i hele min barndom. Jeg kan ikke komme med annet enn at det er et nydelig bilde- Til dere andre som ser dette- denne stranda (Hauklandsstrand) er kåret til
Norges vakreste flere år på rad
Møla
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu