Kvinne på stein II
Utstyr
  • Nikon D 70
  • Nikon AF 18-70
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger5458
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_339904} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Johan Mathis G.

Hei,
flott bilde av flott modell med litt mer kurver enn mange andre av disse, som selvsagt kler henne. Likte bildet av henne med klær på meget bedre, men et bra bilde dette også med god plassering av modellene som ser komfortabel ut der hun ligger og drømmer.Særlig bra plasseringer av hender og ekstra flott med den over brystene. Liker også kontrasten mellom sten og elven og den flotte diagonalen elven skaper og fargen, samt retningen elven renner. Fint valg av lukkertid so gir passelig sløret elv. Eneste jeg ikke føler er på plass her, er stenen over hodet hennes, som kunne vært litt lenger til høyre, over halsgropen hennes.
Men flink, det er du blitt.

Mvh

JMGaup
Arve Herman T.

Takk igjen Johan Mathis.. Setter umettelig pris på dine kommentarer.. Så jeg skal bli flinkere.. Like flink som deg. Jeg har sette på dine flotte bilder og da ser jeg det at jeg har en lang vei å gå.. men med slike kommentarer så er det ekstra givende å fortsette... Så tusen takk skal du ha..

mvh. Arve Herman Tangen
Dirk R.

Hei Arve,

det er et meget bra bilde. bra komposisjon, bra stemmning for min del stemmer alt på bilde.

Hilsen dirk
Oddrun B.
+1
Vet ikke helt,virker ikke helt avslappende ut.
Synes det blir litt unaturlig med hånden over brystet. Og tror det ville vært bedre om hun hadde vendt blikket mot elven.

mvh Oddrun
Arve Herman T.

Takk skal du ha Oddrun for din kommentar... Hun er avslappet det var jeg som sa hun skulle ligge slik og det var min idee.. men jeg ser hva du mener.. Ok... Men tusen takk i hvert fall for din kommentar--

Mvh. Arve Herman Tangen
Rod C.

uimotståelig ! gratulerer!
Arve Herman T.

Takk skal du ha for din kommentar til dette bildet av en flott Norsk kvinne..
mvh. Arve
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu