Ødefjellet
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikkor 28-105 /f3,5.4,5 D
  • Brennvidde60mm
  • Blender-
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_335910} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Aina s.
Hei Kjetil.
Her ser det skummelt ut å bosette seg. Mørke truende fjell bak, stengte fluktmuligheter på sidene, og det åpne hav med drauger, kraken mm i forgrunn. Ikke nok med det, men det bor kanskje spøkelser i huset også. ''Der ingen tør å bu''.

Mvh Aina
Stig Børre E.
Liker komposisjonen godt. Fint med det midtstillte huset og bra at det er plassert såpass langt ned i bildet - det gjør fjellene mere ''truende''. Fine toner. Vannlinjen buer veldig - men det gjør egentlig ikke så mye. Bra.

StigB
Ivan H.
Hei,

Liker stemningen her og motivet.
Synes du har gjort en god jobb her, men jeg lurer på hvordan bildet hadde blitt om du hadde fått mer detaljer ut av fjellet? På min skjerm er det et stort parti som ser gjengrodd ut. Hadde detaljer her gått ut over stemningen?
Midtstilling av huset er nødvendig her, for stemningen sin skuld.

Hilsen
Ivan Holmedal
Erik J.
Fantastisk motiv og flott komposisjon! Stemning og fortelling veldig bra! Men på min skjerm ser det litt grumsete ut, jeg vet ikke om det er etterbehandling som gjør det, eller om bildet er litt uskarpt? Jeg ville også gjerne hatt litt mer tegning i fjellveggen.
Tom T.
Liker det jeg ser her, du klarer å få frem storheten i naturen+ hvor små vi er. Bra komp+ bra med den mørke fremstillingen.

TomT
Ivar B.
Komposisjonsmessig knall. Storheten, dramatikken og kanskje ensomheten fortelles og skildres i rikt monn. På min skjerm er det antydninger til tegning i alt fjellet, og jeg synes du har en god bruk av toneskalaen som forsterker formidlingen i bildet. Jeg synes også bildet framstår som ''grumsete'' og med noe manglende skarphet som jeg gjerne ville sett i dette bildet. Mvh Ivar.
Kjetil K.
Takker så veldig for tilbakemeldinger!! :)
Ivan Holmedal og Erik Jansen: Skal se hvor mye jeg kan tyne ut av detaljer, uten at det gjør noe med resten..

-Kjetil-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu