Bridge
Test av Epson V700
Ser jo greit ut nå...
Utstyr
  • Hasselblad 503CW
  • 80mm
  • Brennvidde80mm
  • Blenderf/22
  • FilmtypeFuji Acros 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger323
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_300386} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Karl-Johan V.

Vakkert!
Frank K.

Likte dette. Behagelig og døsig lys mot en like døsig hengebro. Greit med den høye himmelen som avsluttes i nedtoningen øverst. Klarer ikke å legge ord på hva som gjør den nederste delen så harmonisk. Er en ballanse, selv om det bare er svaberget som støtter opp på høyre side. Prøver meg litt her, men kan det være et innslag av vektstangprinsipp, hvor ballansepunktet hviler på brupilaren? :-)

Pent er det i alle fall!
Marius R.

Takk for kommentarer til både KJ og Frank.
Dette bildet kan deles opp i flere felt som er behagelig å hvile blikket på. Fotografiet egner seg best i et stort format (som det er ment for) hvor øyene dine vikelig kan bevege seg rundt i et atmosfærisk landskap. Det kvadratiske formatet er med på å skape en harmonisk ro som bygger opp under det faktiske motivet.
De forskjellige feltene er interessante synes jeg. De gjør bildet mye mer dynamisk og ikke så stillestående. Elementer som den uskarpe båten (pga av den lange lukkertiden) er noe som jeg først reagerer negativt på når jeg ser på kontaktkopien med lupe, men som etterhvert vokser til et innslag i bildet som er med på å heve sluttresultatet. Akkurat som en låt du hører på radio som du først ikke liker, men som etterhvert vokser til å bli en sang du virkelig liker.
De tre stenene i vannet i forgrunnen er også et element som jeg liker. De fungerer som en brikke i dette puslespillet og er med på å avgjøre om dette skal bli et fullendt bilde eller ikke.
Andre ting er selvfølgelig hengebroen.. hovedelementet her. Den trigger følelser og tanker som absolutt passer inn i dette landskapet. Lyset rundt fungerer som en dus spotlight for å fremheve hovedelemenetet. Balansen.. vekten..

Et virkelig godt bilde dette her. Den satt Marius! *klapper seg selv på skulderen* Jepp, den satt. ;-)
Jani F.

Heisann! Dette var nydelig og behagelig å kvila auga på... Liker at du har tatt med dei tre steinane nærmast som ligg uti vatnet, det er for meg starten på oppdagelsesreisa etter nye detaljar innover i bildet ditt. Ja, eg syns absolutt du fortener eit klapp på skuldera Marius;)
Mvh Jani.......:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu