et selvportrett (nr.4 i rekken)
Bildet inngår i albumet -selvportretter- - Fotografert av og med meg selv..
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-04-05 14:50:07
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger682
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_248686} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Helge R.

Hei Ingebjørg!!
Blikket er bra, jeg liker at jeg ser detaljene i øyet, jeg ville kappet litt på venstre side, det øker nærheten til ansiktet. Blåtonen er veldig dominerende sammen med lyset, blir veldig ''lys i ansiktet'' følelse, for påtatt.
Totalt et flott bilde, bra uttrykk, gleder meg til fortsettelsen, hilsen
:)Helge
Kjell Sigurd S.

Selvportrett er en tøff øvelse, som du mestrer godt. Blikket er befriende rett på og ''åpent''. Jeg får inntrykk av en person med mye nysjerrighet og selvstendighet. Et kutt inn fra en av sidene kanskje... Tonene i bildet er fine men det er en god del lyse/hvite partier i huden som jeg ikke blir helt komfortabel med. Mulig det er noe med min skjerm. Som sagt så synes jeg du er flink med selvportrettene dine, også med dette.

God påske!

Kjell S
Stine J.

Hei Ingebjørg,

Direkte og litt mystisk blikk. Kuttingen virker noe tilfeldig og blåtoningen direkte ukledelig. Mulig du ønsker å formidle noe spesielt, men jeg får ikke tak i det.

mvh Stine
Avsluttet .

Hei Ingebjørg
Dette er et ekte ingebjørgs. Helt supert, flott øyenkontakt jeg får med deg. Blåtonene du har valgt funker bra.
Jeg har lyst til å pirke på en detalj: Huden. Prøv neste gang å få en mykere hud. Greit nok med de nesten utbrente partiene (det er deg det). Men jeg ønsker meg en glattere hud. Slik den fremstår nå så ligner den veldig mye på hud på gamle uklare papirbilder som er scannet. Men for all del, vil du ha det sånn så værsågod.

Men trekk ut den spikeren i leppa, liker ikke sånne greier på pene unge jenter. Skulle ikke sagt et kvekk om det var jeg som hadde fått en ring i nesa, gammel,gretten gubbe som jeg hører jeg har blitt hehe.

Ha en fin Påske da Ingebjørg.

mvh arild
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for kommentarer!

Helge - kutt til venstre? Tjæi.. jo, jeg får se. Jeg vet ikke før jeg har prøvd det;) Bildet er arbeidet på mac, men der er det ikke nett. Da jeg la det over på pcn ble det nesten et nytt bilde. Så jeg skjønner reaksjoner på både toner og lys.

Stine - kuttingen er ikke tilfeldig, men et forsøk på å ramme inn ansiktet, tett og nært. Blåtonene skal jeg se om jeg får justert.

Arild - Bildet er tatt med 800 iso, så det er veldig kornete. På mine skjermer er ikke hudtonene utbrente, bare noe lyse. Kornene liker jeg. Det har selvfølgelig gått an å kjøre på med litt diffuse glow, men jeg er ikke helt typen til det. Når det gjelder spikeren (hehe) i leppa, så blir den nok værende :) Men det er ikke bare du som er gretten, flere har sagt det. -desto mer vil jeg beholde den ;)

God påske til dere alle sammen!
-ingebjørg
Jan Frode A.

Har kikka innom dette portrettet endel ganger. Der er noe med denne nærheten som jeg syntes er veldig bra. Fin og tett kontakt, så sånn sette liker jeg utsnittet. Portrettet er naturlig og direkte på den måten at det ikke bærer preg av studio.
Fargetonene....hmmmm..ja, du vet; jeg og farger, så egentlig sjenerer de ikke meg. Litt uvant toning i et portrett, men sånn 'utenfor boka' er helt greit det.
Litt flatt lys; ikke utbrent, men du mister endel av formene i ansiktet.

Ha ei riktig God Påske Ingebjørg! :-)

mvh Jan Frode
John H.

Hei og god påske Ingebjørg.
Har hatt ferie fra nettet en stund. Har vært på hytta. Har studert portrettet ditt noen ganger. Blåtoningen fikk jeg ikke helt taket på, men versjon 2 er bedre. Litt gammel avislook dette. Jeg er ikke helt fortrolig med den grove korningen. På grensen til utbrent i de lyse partiene uten at det trekker veldig ned når du har valgt et litt røft preg. Utsnittet på 2ern er en forbedring. Litt sjenerende hårskygger på haka? Men så var det auene dine då. Dei løftar portrettet til-----. Det direkte, djupe blikket ditt fangar.
Påskehelsing frå
John
Espen A. I.

Nei, dette funker ikke for min del, lite detaljer, korn som jeg mener ikke hører hjemme og en midtstilling som skurrer endel. Du er pinade meg flink på mye, men her bommer du rett og slett. Du hadde tidligere et annet portrett av den kunsteriske sorten av deg selv som du traff spikeren på, den likte jeg, dette blir rett på bokstavelig talt - håper du tåler krass kritikk!

hilsen Espen
Jóhann Á.

Hei Ingebjørg!
Håper du har fått meil fra meg om billedvisning i Grong? Gleder meg oså til tirsdag og dine bilder hos oss i Namsos Fotoklubb! :o)
Til bildet. Har kikket mange ganger. Syns v2 ble noe bedre, men syns det hele blir litt flatt. Lyset og formatet. Fint blikk som trekker godt, men syns ikke det blir nok.
God påskerest!!

MvH, Johann
Inger-Lise S.

Hei Ingebjørg! Direkte blikk her. Tøff du som tar selvportrett;-) Jeg liker blåtonene og velger v#1. Lyset virker noe hardt på meg her.Noen utbrente områder...Men jeg vet at du kan ta bilder og har hatt utstillinger, du som meg.
A du har hatt flere utstillinger og solgt så godt i din unge alder er meget bra! Så stå på!

Inger-Lise:-)
ingebjørg fyrileiv g.

Takker for kommentarer!

John - Joda, du har rett angående hår/skygger på haka. Jeg la meg ikke ut med kloneren der... Det hadde ikke gjort situasjonen bedre. Takk for kompliment også!

Espen - Ja, jeg tåler krass kritikk, så her det er bare å slippe ut hva man har på hjertet :)

Jóhann - Jepp, mail er besvart (noe forsinket, men..). Det skal bli spennende på tirsdag.

Inger-Lise - selvportrett er spennende, og veldig utfordrende. Men jeg våger å prøve, og det er moro å få så fine tilbakemeldinger :)

-ingebjørg
Rune Edvin H.

Hei. Liker bildet godt. Fint og direkte. Synes også at en gråskalaversjon vil funke bra, men synes at det valget du har gjort på #2 blir litt for utbrent i panna. Kanskje en ren gråtoneversjon av #1 ville blitt bedre? Prøv Layer-''gradient map'' i PS på versjon 1 og se om det blir bedre.

Rune
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu