Vannlilje2
Samme kveld som på bilde bilde nr. 250135
Vannliljer i kveldssol med furutrær rundt gir kledelige fargekombinasjoner.
Bildet inngår i albumet Macro -
Utstyr
  • nikon d70s
  • nikon 70-200mm, af-s, vr, G, 2,8
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHåndholdt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger364
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_227688} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (24)
Avsluttet .

Et deilig motiv som alle bare MÅ like. Tror du med fordel kunne kuttet litt i toppen av motivet, rett over de 2 bladene til høyre. Men igjen Ingeborg, et nydelig motiv, klart og akkurat nok fargemetning..

Vennlig hilsen
arne
Julie E.

Hei!
Ble varm om hjertet av dette bildet. :)
Har nettopp vært ute med bikkja i DET ruskeværet og så kommer jeg inn og finner dette bildet. Så inderlig godt å bli minnet på at årstidene skifter her i dette vårt rare land.
Er forøvrig enig med taleren ovenfor. Vakker fargemetning og akkurat like ''uvirkelig'' som naturen på sitt vakreste kan være. Er ofte tilhenger av naturbilder som ikke er helt og fullstendig harmoniske komposiosjonsmessig. Tror det handler om at jeg ser naturen slik at den ofte ikke gir et helt harmonisk inntrykk. Her i dette bildet er jeg imidlertid ute etter å finne en fullstendig harmoni. Tror det er fordi du slik jeg ser det har fotografert en intens stillhet. For å komme enda nærmere den stillheten tror jeg også det ville tjent bildet med et lite kutt i toppen.
MEn helhetsinntrykket; svært vakkert fotografert.

mvh Julie
Steinulf L.

Strået gir bildet dybde og liv. Svært vakre farger. Forøvrig meget bra teknisk. 70-200 mm må være ditt favorittobjektiv. :-)
Frode F.

Deilig dette!

Som et speil.

Slenger meg på de øvrige kommentarer her.

FF
Anne-Lise S.

Fabelaktig, Ingeborg! Her lykkes du til fulle. Knallgodt fokuspunkt, skarphet og dybde. Enig i kuttet over øvre høyre liljeblad, men ikke nødvendig. Kjempeflott dette her, og liker roen som ligger over det!

Anne-Lise
Stig Børre E.

Flott gjengivelse!
Fine toner og bra skarphet. Sliter litt med komposisjonen.
I tillegg til kuttet i topp syns jeg at strået til venstre forstyrrer en del. Syns i alle fall ikke at det tilfører noe. Her har du mange beskjæringsmuligheter.

StigB
Kjell Sigurd S.

Fikk en skikkelig ''stille-sommerkveld'' følelse av bildet ditt. Fargene og lyset i bildet er helt knall. Fint utsnitt, er helt uenig i kuttforslag. Et kutt oppe vil midtstille blomsten og fjerne dybden i bildet. Fin speiling. Enig i at strået må med. Etter min mening svært vellykket dette Ingeborg.

Kjell S
Monika Frisvold V.

Dette var meget behagelig å se akkurat nå! nydelig speiling, skarpt og fine farger..rett å slett nydelig! mvh monika
Ole E.

Flott bilde, herlig mykt lys som nesten er til å føle på.
kåre l.

Vakkert, veldig vakkert :-)
Liker lyset og fargene. Kutt eller ikke kutt... Tja.. kutter du over må også strået til venstre bort tror jeg.
Liker det som det er. :-)
Avsluttet .

Dette var veldig vakkert Ingeborh og jeg syns det skal være akuratt som det er,syns komposijonen fungerer utmerket her,Ellers er jo alt det andre også i boks og jeg kan bare henge meg på alt det fine som er blitt sagt førmeg.Et nydelig bilde som man kan nyte.
Hilsen Tone!
Cornelia T.

Veldig fint og stemningsfult bilde, bra komposisjon, jeg liker det godt slik det er nå.
mvh, ct
Ivar B.

Nydelig! En herlig stemning. Får litt følelsen av å sitte ved et tjern en sommerkveld å bare nyte stillheten. Herlige farger, teknisk meget godt. I mine øyne må du ikke kutte noe her. Strået er et positivt irritasjonsmoment som hindrer bildet fra å bli for glatt og kjedelig. Jeg liker dette svært godt som det er. Mvh Ivar.
Tone A.

Eit vakkert bilde med eit mjukt uttrykk pga det den duse bkgrunnen med vakkert fargespel. Varme grøntonar mot dei kjølige blåtonane i vatnet gir ein fin kontrast. Flott skarphetsplan med vannlilja med spegling og dei 3 blada i forgrunnen med skarpe detaljar. Varmt lys som gir ei herleg sommarkjensle til bildet. Flott eksponert og med ein flott komposisjon med dei skarpe vannliljeblada i forgrunnen, og med dei duse bak som gir litt dybde.
Mjuke og bua former dominerar bildet, der det bua strået gir ein fin kontrast. Utan strået vil bildet verta meir rent, men då blir det også nokså kjedeleg.
Vannlinljebladet som ligg tett ved vannliljeblomen gir ein flott effekt til bildet, der den eine fliken løftar seg mot det lyse kronbladet.
Av dine to vannliljebilde likte eg best dette.
:) Tone
Mone S.

Hei Ingeborg

Dette var et veldig vakkert blikkfang, som gir iet stemningsfult inntrykk av ro og varme sommerkvelder. Tone gir en så flott kommentar som jeg bare må si meg hjertens enig i.

~mone~
Torgeir Pande B.

Dette var nydelige! Rolige og fine farger! Kjempe flott lys også!

MVH:
Torgeir!
Tore B.

Nydelig! Stram komposisjon og mettede farger.
Geir N.

Jeg må bare slenge meg på overstående kommentarer. Vakkert !
mvh
Geir
ingeborg w.

Tusen takk for mange hyggelige kommentarer. Dette bildet er tatt ved et av de små tjernene som er rundt koia vi disponerer i Sigdal. Der er det mange fine motiver. Jeg ser at bildet kan beskjæres i toppen, uten at jeg vil si det er nødvendig. Jeg har slurvet litt under utleggelsen så hvis jeg kutter noe vil den andre versjonen få et stort hvitt felt som er forstyrrende. Neste gang får jeg huske på å legge på ramme i ps, så jeg har muligheten for utsnitt.
Nina S.

Dette er vakkert, men synes vannlilje 1 er vakrere, den har en vakkr glød. Synes kompen er bra, men ville hatt strået skarpt.
Mvh Nina
Trygve O.

Nydelig lys rundt selve vannliljen. De mørke speilingene i overkant blir kanskje litt tunge, så litt kutting i overkant av det øverste bladet kan være en ide. Strået til venstre synes jeg ikke forstyrrer. vakkert bilde

Mvh
Trygve
Odd Tore S.

Midtstilt uten at det er inntrykket som sitter igjen, det skyldes sannsynligvis strået til venstre som må være med.
Pent, mettede farger, behagelig å se på både som bilde og sikker i virkeligheten også for å roe ned en sommerkveld.
Du har tydeligvis et par-tre strå i høyre side helt ute av fokus foran selve motivet. Uten at jeg helt kan forklare hvorfor synes jeg det er positivt for bildet.
Liker i det hele tatt bildet som det er.
Det er noen mørke flekker i vannet og noen lyse på vannliljebladene som kan klones vekk for enda mer ro, men heller ikke sjenerende som de er nå.
Odd Tore
Hallgrim B.

Vakkert Ingeborg. Fin skarphet på både sjølve blomen og speglbilete den har. Likar også utsnittet ditt veldig godt. Tykkjer ikkje du skal kutte som anbafalt ovanfor, då vert det for lite luft over blomen etter mitt syn.mvh Hallgrim
Inger-Lise S.

Nydelig bilde! Lekre farger, fint fokusvalg.

Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu