et selvportrett
dette blir spennende..
Bildet inngår i albumet -selvportretter- - Fotografert av og med meg selv..
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-09-10 11:20:58
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-09-10 11:23:59
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger1647
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_210099} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (50)
Thomas M.

litt creepy på en positiv måte...:) stilig og orginalt. tommel opp ingebjørg!

Thomas Mørch
Avsluttet .

Dette likte jeg svært godt.Stiligt og stemningsfullt.Noe utenom det vanlige ja..
Kult som bare det.Tommel opp fra meg også.

mvh O
kåre l.

The Wizard Woman from Oz...
Artig! c'',)
Jorun Kristin N.

Hei Ingebjørg!
Ikke det minste creepy, helt herlig og helt deg...
The Wizard Woman from Oz
Mvh
Jorun
Erik B.

Creepy? Nei, smilet er for varmt til dét. Heldigvis.

Syns dette var flott, men tror jeg ville prøvd å få det høyre øyet (ditt venstre) litt tydeligere, ved å lette litt på lagene som ligger over.

Hilsen Erik.
Jóhann Á.

Hei Ingebjørg!
Dette bildet minner meg på et eller annet maleri, som jeg ikke kommer på hvor jeg har sett! Nok så irriterende.. Liker utførelsen, ville lettet øyet litt. Du har dat ikke sånn mørkt et blikk!!!

MvH, Johann
Peter W.

Vackert och konstnärligt, detta blev mycket bra!

Mvh Peter
Birger N.


Vill si det har et skummelt preg på grunn av øyet, men som tidligere nevnt så varmes det opp av smilet. Ser du har lekt deg i ps, hva har du gjort med bildet? hadde vært intresangt å visst. liker det .

mvh birger :9)
Aase Marit W.
+1
Hei Ingebjørg,

Dette likte jeg utrolig godt! Får ingen creepy følelser av bildet overhodet. Fikk heller en umiddelbar assosiasjon til Huldra, jeg, da jeg så bildet... Kanskje p.g.a. håret ditt, som jo fremstår litt ''vilt''? :) Liker effekten du har lagt på kjempegodt, det gjør bildet veldig spennende. Liker også det vakre lyset i håret på høyre siden... Synes også at teknikken du har valgt å bruke, passer utrolig bra på akkurat dette bildet. Har ikke noe jeg kan sette fingeren på overhode, med unntak av det Erik B-J allerede har sagt ang. ditt venstre øye. Jeg får en følelse av at bildet ville ha fått mye mer kraft om du hadde lettet opp dette øyet. At det ville ha gjort uttrykket enda sterkere og virkningsfullt. Det kan godt være at jeg tar feil, men, skal ikke si det 100% sikkert. Men jeg tror egentlig jeg ville ha likt å se akkurat det øyet så skarpt og tydelig som det kan bli. Kun dette øyet, ikke noe mer... Får en følelse av at bildet da kanskje virkelig kunne ''slå'', hvis du forstår hva jeg mener... :) Hvis du er enig i at det kunne vært noe å forsøke, hadde det vært veldig gøy å få se det, hvis du kunne lagt det til som en V2.

Igjen tusen takk for at du deler bildene dine, setter veldig pris på det, de er virkelig til glede og nytelse! Må liksom bare titte innom innimellom... :)

Stå på! Og lykke til med det nye skoleåret som akkurat har startet! :)



Mvh,
AaseM. :)
Lars A G.

Bildet fungerer. men tre ting forstyrrer for meg.
1 - det tomme feltet til høyre,
2 - øyet ser litt kunstig ut
3 - timoteien eller hva det er, som kommer foran munnvik og øye.
Ellers synes jeg du har fått til noe fint.

Mvh Lars
Atle H.

Huldre aktig. Spanande på mange vis, først og fremst noko utan om det vanlige. I tillegg synest eg formatet passa svært bra akkurat her, bl.a med god spenning i bildeflata. Bilde er lagt i ein behagelig tone som kler motivet. Så absolutt etter min smak................Atle
John H.

Hei Ingebjørg
Likte det godt og kjenner igjenn bildet fra infosida di. Siden det meste er sagt har jeg ikke noe å tilføye.Vel en liten ting da. Tror dette vil bli fint i '' storformat''. Det rustikke preget vil passe fint til et slikt format. Og da ville jeg ha kutta litt på h. sida. Spennende effekt. I gamle dager eksperimenterte jeg mye med rasterteknikker i mørkerommet. Brukte mellom anna nylonstrømper i forskjellig grovhet og struktur.. Bildene tonet jeg m.a. i te eller avkok fra løk. Men nu er det vel PS som duger. Selv bruker jeg mest i-photo. Et utrolig enkelt og lettfattelig program, men det har sine begrensinger. Får vel krype til korset og utforske meir i ps. Så kommer jeg til saken; kan du røpe teknikken du har brukt? Regner med at det er flere lag.
Hilsen
John
Kåre S. P.

Lett å henge seg på superlativene her !!!
En svært dyktig presentasjon, Ingebjørg !!!
Grattis !!!
willy m.

Dette likte jeg..synes ikke du skal lyse opp det mørke øyet ditt da det gir en fin dobbelhet til bildet...litt snill,litt ond,litt vill litt spøkefull og leken;) alt selvsagt positivt ment:) flott bilde. Ps teknikken sitter bra også.
mvh willy
Andreas S.

Hei

Jeg har ikke peiling på portretter, men falt helt for dette. Supert.

Ser ut som du har lagt på flere lag med ''uttrekk'' av det orginale bildet? Uansett teknikk så ble det utrolig bra!

mvh
Andreas
Tone A.

Hei Ingebjørg
Eit spesielt portrett som oser av sjarm og livsglede. Lys og skuggespelet i håret er markert, og det gir fine kontrastar i bildet saman med den spesielle strukturen som bildet har mest som florlette gjennomsiktige skyer. Ansiktsuttrykket med det sjelmske smilet og ansiktet delvis skjult bak det litt rufsete håret, gjer at auget skulle ha vore litt lysare. Eg får litt assosiasjonar til Veslemøy av Arne Garborg her. Kjempebra jobba, Ingebjørg!
:) Tone
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for kommentarer. -Og anbefaling. Jøss..!

The Wizard Woman from Oz? Er det et kompliment, eller ikke? ;) Hehe.
Bildet er to bilder lagt over hverandre i ps. Legger de ut så dere ser.
Når det gjelder øyet, kunne jeg sikkert ha gjort noe med det, men har lysnet det fra før pittelitt og gjør jeg det mer vil det se mer kunstig ut (som Lars A synes det gjør nå).

-ingebjørg
Arve Herman T.

Jeg bøyer meg også i gresset, For dette var rett og slett et herlig portrett. Spennende, creepy som noen kaller det. Men rett og slett en nytelse å se på.

Så takk for ditt bidrag til billedgalleriet.

Vennlig fotohilsen
Arve Herman Tangen

PS: Jeg kunne sikkert ha skrevet mere her, men det meste er jo sagt så jeg bare setter meg tilbake i stolen og nyter bildet ditt....
kåre l.

Var ment som et kompliment... c'',)
Erik B.

Jeg mente ikke å lysne øyet i seg selv, men å legge en layer mask over det i skogsbildet, for at det skal bli mer tydelig gjennom ''skogen''.

Hilsen Erik.
Ann T.

Dette er et anderledes og morsomt portrett, Ingebjørg! Effekten med 2 lag er vellykket synes jeg. Jeg like resultatet veldig. Liker også at du har litt rom på høyre siden - det gir en bra balanse i min mening. Bildet har masse sjarm.
Hilsen Ann
Alan Thomas Duncan W.

Ingebjørg,,,

Et fantastisk bra selvportrett.

- Kreativt
- Spennende
- Godt valg av farger

Liker måten du pakker inn alt på ,,
korte ord: Gratulerer.

Anbefales :)

Keep on posting thoose great pictures )
Best regards;
Alan.....
ingeborg w.

Jeg liker dette godt. Litt huldre/skogsjenteopplevelse over det, det er nok kombinasjonen av håret, øyet og skogen. Øyet er viktig her. Det kommer bedre fram enn på originalen. Det øvre høyre hjørnet som trekker en del oppmerksomhet på originalen har du også fått fiksa. Jeg liker faktisk dette bildet bedre enn originalen.
Kjell Sigurd S.

Tøft! Får en litt sånn ''natur-barn'' følelse av dette. Godt laget.

Kjell S
Avsluttet .

Hei Ingebjørg
Du har jobbet frem et flott selvportrett. Søt og pen jente med et lunefullt smil og blikk i øyet. Jeg har ikke så mye mer å si om bildet, vakkert og spennende. Syntes bildet ble enda bedre ved å flippe bildet horisontalt.

mvh arild

Geir F.

Dette var mystisk og meget vakkert. Virker som det er ei jente fra en svunnen tid. Det uutgrunnelige blikket og smilet bidrar til å gjøre det til et spesielt bilde.
-geir f-
ingebjørg fyrileiv g.

Takker for flere kommentarer!

Arve - å bøye seg i gresset er slett ikke verst;) Takk skal du ha.
Kåre - For å være ærlig, skjønte jeg vel egentlig det.. :)
Erik - jeg er ingen mester i ps, så jeg tror jeg lar det være slik..Håper det går bra.
Kjell S - naturbarn kan vel godt stemme det..
Arild - macen min vil ikke flippe, men du kan godt ha rett.


-ingebjørg
Inger-Lise S.

Spennende og annerledes selvportrett. Meget bra:-) Her liker jeg faktisk alle 3 bildene!

Inger-Lise
Espen A. I.

Utrolig spesielt bilde, jeg liker det faktisk. Finner ikke noe å trekke ned på

Du er flink for tiden :)

mvh Espen
Avsluttet .

Drømmende, smilende, viltert og vakkert. Liker dette.

Inge
Bente K.

Dette ble tøft, litt Ronja Røvedatter aktig preg. Jeg likte godt at du også la ut de to bildene du har brukt her, det er alltid spennende og lærerikt å se hvordan et bilde har blitt til.
Dette ble et vellykket, spennende og småvilt portrett.
mvh Bente

Tom A. T.

Om det er et ''godt'' selvportrett vet jeg ikke siden jeg ikke kjenner deg, men skal jeg dømme etter hva jeg ser her så får jeg en sterk følelse av at du er en litt ustyrlig og egenrådig dame som gjerne går egne veier. Om det stemmer vet bare du ;o)..
mvh Tom T
Torgeir Pande B.

Hei!
Dette var utrolig stilig! Har ikke lest alle kommentarene, men jeg regner med at det meste er sagt og at det er positivt, så jeg bare henger meg på med de jeg! :D

MVH:
Torgeir!
Fred S.

'spooky'' er ikke akkurat ordet jeg forbinder med deg, Ingebjørg, så det som eventuelt gjør bildet spooky her må være pupillen din, som er ganske mini. Skarpt lys, regner jeg med. Det heter seg også at pupiller trekker seg sammen når en ser på noe en ikke liker, men her ser du vel rett på/i kameraet ditt, og dermed kutter jeg ut det alternativet.
Ellers liker jeg egentlig originalen best, jeg, med andre ord det bildet som akkurat nå ligger på hovedsiden din. Tøft dette også, jeg har sans for kombinasjonen av et par layers når det gjelder portretter, men jeg er egentlig bare sånn passe imponert over bildet. Småtøft. I versjon tre ser jeg ikke Ingebjørgen for bare skog, så den ble for sær selv for meg.

vh fred
ingebjørg fyrileiv g.

Takker til dere siste!

Tom - g´joda, jeg går nok mine egne veier, så så langt stemmer det vel. .
Fred - nei, jeg vil nok ikke si at jeg er så spooky av meg.. Når det gjelder pupillen,
er lyset skarpt og kanskje forklaringen der. Jeg ser ialefall ikke noe jeg ikke liker!
-da hadde vel ikke smilet vært der.

Selv var jeg temmelig ganske usikker på dette og et så stort antall positive
kommentarer kom overraskende på. Ikke minst anbefalinger! Men det er selvfølgelig
svært hyggelig og jeg setter stor pris på all respons jeg kan få! Tusen takk alle sammen.

-ingebjørg
Andreas S.

Hei

Litt spooky, noe trolsk og meget bra utført. Herlig teknisk arbeid også. ''Skogen'' i versjon 3 er dessuten fint laget!

Mvh. Andreas D.
Avsluttet .

Hei!

Et annerledes og spennende portrett. Liker det røffe laget du har brukt her.

Mvh Jon M
Kurt S.

V1 ble absolutt min favoritt.
Bare for å ha det sagt: ''Meget bra jobba''
V1 ble et anderledes og supert selvportrett.
Det er nevnt ord som hulder, natur, trolsk osv. Er igrunnen enig i de fleste betegnelsene ovenfor.
Slik jeg har lært deg å kjenne her på dotten fremstår du akkurat slik jeg ser deg i V1 -:) og det er ment i positiv forstand.
Veldig bra Ingebjørg og gratulerer.
Mvh Kurt
ingebjørg fyrileiv g.

Takker igjen.

Andreas - jeg liker også skogen (V#3). Jeg tenkte først at jeg skull elegge ut den alene,
men så følte jeg at noe manglet. Så la jeg til meg selv og følte at det ble noe..

Kurt - flott at du kjenner meg igjen og synes at portrettet passer.

Vil i samme slengen beklage diverse skrirvefeil i forrige kommentar av meg.
Fort gjort.

-ingebjørg
Avsluttet .

Dette vat et tøfft og annerledes selvportrett,likte det godt.
Hilsen Tone!
Steinulf L.

Gratulerer med utnevnelsern til ukens fotograf. Du lager spennende bilder...
Kjetil N.

Et fantastisk selvportrett. Imponert hvor langt du har kommet både teknisk og komposisjonsmessig i så ung alder. Ukens fotograf - fullt fortjent.
- kjetil
San P.

Når jeg ser dette bildet tenker jeg trollsk, altså veldig norsk. Du er god.
jeg er ikke så erfaren, men liker bildet veldig godt. Liker den nye måten du har gjort det på.

keep on ;)
Kristel S.

Hei Ingebjørg! Jeg har ikke fått gratulere deg ennå; Gratulerer så masse! Jeg synes det er flott at du blir trukket fram i lyset, da du er et godt eksempel på å gå egne veier, og det skader ikke for noen å se på og lære av.
Jeg liker selvportrettet ditt veldig godt - alt i sammen med unntak av pupillen som for meg gir litt inntrykk av frykt og redsel - hvilket ikke stemmer overens med det gode, varme smilet. Jeg opplever ikke originalen på samme måte, det virker som en følge av at kontrasten i øyet er blitt mye større i denne versjonen.
Ellers synes jeg som sagt at bildet er flott, jeg likte umiddelbart disse to bildene sammen. -Og synes det var veldig deg :-)
Jeg likte også godt v3, spesielt fargene i det.
Mvh Kristel.
ingebjørg fyrileiv g.

Tusen takk til dere siste her.

Kristel - det kan godt hende at det er kontrasten som er skyldig for liten pupille.
Men som sagt tildligere; sterkt lys.

-ingebjørg
Lars-Anders M.

Dette er kunstfoto. Ok.
Kai-Wilhelm N.

-dettte ble bra!
Liker denne blandingen, passe dus...

mvh
-k
Lars A G.

Artig å få se bildene ved siden av hverandre og se effekten i aksjon
når skogen legges over portrettet.
Takk for det.
Lars A G
ingebjørg fyrileiv g.

Takk så mye til LAM, Kai-Wilhelm og Lars G.

-ingebjørg
Avsluttet .

....ett vakkert vakkert huldrebilde ingebjørg....definitiv fotokunst.....
mbh Bjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu