Light & Shade
Så dette blomsterhodet en dag når jeg var på vei gjennom en skyggefull skogsti. Knipset men trodde lyset var for dårlig. Var overrasket at det ble så skarp som det er.
Bildet inngår i albumet Plants and Flowers -
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D50
  • Nikon AF-S NIKKOR 55-200mm 1.4-5.6G ED
  • Brennvidde125mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/30s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger306
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_203924} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Bente K.

Her var det god skarphet på detaljer sammen med et behagelig mykt lys.
Det var fint og artig å kunne se ulike stadier i en og samme plante samtidig, og alt kommer like godt frem. Det ble absolutt et bra bilde dette både teknisk og visuelt.
mvh Bente

Avsluttet .

Hei
Dette var virkelig delikat. Herlig komposisjon og en flott bukett fint gjenngitt og også bra bakgrunn som fremhever motivet.

Supert
mvh arild
Roger K.

Hei hei, Ann!
Her hadde du et fint lys for opptaket ditt. Ikke noe å pirke på her på ditt valg av jobben og støtter meg på Bente sin beskrivelse av bilde. Fint valg av avstand til rosene og kanten i bunn og venstresiden. Kanskje et litt bedre fokus på rosen som ligger nærmest bunnen kunne vært valgt om jeg skulle være ekstrem pirkete.

Mvh RK
Ann T.

Tusen takk til Bente, Arild og Roger for kommentarene. Veldig motiverende å høre at dere likte dette bilde.
God kveld!
Vennlig hilsen, Ann
Inger Anne Maritsdotter V.

Nydelig med den korte dybdeskarpheten, og et velvalgt vakkert bildeutsnitt.
Teknisk meget bra.

Inger Anne
Øistein W.

Et teknisk flott bilde.
Jippi, ikke en eneste flue på, hehe.

Mvh.
Øistein
Tone A.

Eit vakkert blomebilde med eit smalt skarphetsplan, som gir bildet eit mjukt utrykk. Komposisjonen med stilken inn under blomen frå venstrehjørnet og bladet son forset baki i høgrehjørnet gir fin dybde til bildet. Flotte former på lyse blomane med fine kremtonar og lyset gir ein fin effekt til alle desse gylne støvbærarane. Den mørke bakgrunnen framhevar den lyse blomekvasten med fine grøntonar. Eit flott fanga motiv, Ann!
:) Tone
Ann T.

Takk også til Inger Anne, Tone og Øistein for hyggelige kommentarene.
Mvh. Ann
Odd E. k.

Hei Ann!

En meget fin blomst du har eksponert her. Fin dybdeskarphet som viser blomstens fordige skudd innover i bildet. Bildebalansen innenfor dybdeskarphetsområdet er bra, der detaljene brer seg utover bildet på en fin måte. Fargene er naturtroe også i skyggepartiene. Den mørke bakgrunnen fremhever blomsten på en fin måte sammen med bladverket. FLOTT!!

Mvh

Odd E.
Svenn H.

Et utrolig bra ''catch'' med tanke på at det er håndholdt. Motivet fanger oppmerksomheten og harmonerer godt med de diffuse omgivelsene som rammer inn blomstene på en pen måte. Litt forvirrende at enkelte deler av dybdespekteret er sylskarpt, mens andre ting i samme nivå virker mer diffuse. Spesielt knoppene til høyre over de to nederste blomstene. Dette kommer kanskje av post-prosesseringen? Uansett et flott bilde.

Hilsen, Svenn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu