Flickan
Kunde inte låta bli att manipulera bilden när jag fick se den skarpa färgen på fantaburken.
Utstyr
  • Nikon Coolpix 5700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger238
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_148102} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Pål Hilmar S.

Nå fikk du meg til å begynne en diskusjon med meg selv. Først tenkte jeg at dette ikke fungerte fordi du velger et klassisk motiv og en toning som gir assosiasjoner til eldre tider. Og så kontrasten til den meeeget fargerike Fantaboksen.

Men så går det jo op for meg at kontrastene her gjør hele komposisjonen og at bildet i bare gammel toning ville vært mer malplassert. Så etter en liten debatt med meg selv har jeg (vi) :o) blitt enig om at det faktisk fungerer på en rar men effektiv måte.
Jeanette L.

Enig med Pål! Først tenkte jeg at jeg hadde gjort nettopp det motsatte av deg, for det er jo jenta jeg ville hatt frem og ikke den stygge fantaboksen.
Men ,som Pål, oppdaget også jeg kontrasten i det hele. Da ble det litt surrealistisk.
Jeanette.
Laila M.

Tack för era kommentarer.
Ni har rätt i det ni säger. Kanske skulle titeln varit något annat, men jag valde att bara kalla den för flickan. Det är ju skoj att det skapar debatter.
Kontrasten mellan gammalt och nytt kan vara spännande på bild, eller hur?
Laila.
Ivar H.

Einig med dei to over, fantaboksen var veldig iaugefallande (er nok meininga frå Coca-Cola-company også ;-) Sjølv om tanken din var å retta blikket mot fantaboksen, og ikkje jenta, er det allikevel ho eg vert sitjande og sjå på etter ei tid, og eg trur kanskje du kunne brukt litt meir tid på ''svart-kvitt''-delen av biletet også, det er litt grått og kontrastlaust på min skjerm. Fotogen jente, forresten.
Marit O.

Dette bildet hadde nok coca cola likt å hatt som reklamekampanje for fanta. Fikk nesten lyst til å kjøpe en slik nå. Jenta var nydelig. Veldig bra bilde
Laila M.

Tack ska ni ha för era kommentarer. Skoj att alla reagerar så på fanta burken.
Mvh Laila.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu