Utstyr
  • Pentax Z-1
  • Pentax 28-80
  • Brennvidde80mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/30s
  • FilmtypeKodak T-max
  • ja
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger441
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_14373} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Svend Y.

Meget bra og teknisk godt bilde, liker lyssettingen men gir alikevel en bitteliten minus for fingerne i skyggen under haken.
Marius J.

Synes bildet er meget bra, bare synd at det er en del rusk i bildet (antar det er scanningen ?)!
Heidi-Beate L.

Kjempe fin lyssettning. Det eneste jeg har å utsette på bildet er at det er for mye øyehvite i øynene. Hadde ville hatt blikket hennes mer mot oss ikke så mye vrid til høyre. H-BS
Eirik V.

Et glimrende bilde. Enig med MJ ang rusk og SY ang skyggen under haken. Men det er bare bagateller. Øynene er OK, men kunne godt tenkt meg å se bildet med øynene rettet mot oss.
Thor Øivind B.

Dette bildet har jeg virkelig sans for. Det er bare to ting som jeg finner dårlig: den hvite kanten av heles tøya, og den sorte fingern som lager et hakk ned i skuldern.

Synes bildet forjtener å bli tatt en gang til. Da har du et ''KONGE'' bildet.
Carsten A.

Bra bilde, men som alt påpekt, hvitt parti med svart skygge i bildets nedre kant trekker endel ned. Jeg er heller ikke så begeistret for håndens plassering, vanskelig å få til en naturlig avslutning mot bildekanten. Litt overrasket over at et bilde som åpenbart er laget med omtanke serveres med såpass mye smårusk, og dessuten i et svært lite format. Forøvrig mener jeg nok at et bilde som dette - som alt sagt bra - ville vinne ganske mye på en vesentlig mykere lyssetting og en bedre bakgrunn enn denne helsvarte.
MVH CA
Reidulv L.

Takk for positive kommentarer og konstruktiv kritikk. Det er slikt som gir inspirasjon videre. (Og slikt som vel denne fotosida kan være et ypperlig forum for) Dette med en del rusk så jeg først da jeg scannet bildet. Glassplata på scanneren har skylda. Kommentarene om fingrene og helsetrøya er jeg enige i, men så det ikke før det ble påpekt. Til dere som savner blikket:Jeg har mange utgaver av dette motivet - også med blikkontakt. Egentlig er dette 1 av 4 bilder i en kolleksjon som heter ''INVITT'
Avsluttet .

Heisann Reidulv

Ja det blir ofte sånn med glassplater som trekker støv som en magnet...

Har du photoshop eller lignende så er det en rimelig enkel sak å rette opp de feilene som gjerne kommer i scanneren, med kontraster og støv, det er faktisk gjort på noen få minutter å rette det opp, og er absolutt bryet verd.

Synes forøvrig at det er et knallbilde:-)

Mvh

Jan P
Haiman A.

Dette er fint!

::Haiman::
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu