Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger276
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_110384} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Lars Erik N.

Delikat! Herlige farger. Jeg vet ikke om det burde vært mer skarphet på dråpen under. Slik det er nå så trekkes litt av min oppmersomhet mot den.


Lars
Ann F.

Fine sarte farger og behagelig bakgrunn.
Jeg er litt usikker på om midtstillingen fungerer. På den annen side vet jeg ikke fra hvilken side det evt. bør beskjæres, for bakgrunnen er OK både i høyre og venstre del.
Vrient dette.
Hvis beskjæring - kanskje helst fra venstre.
:-)
Mvh Ann
Tone B.

Delikat rett og slett. Fine farger og komposisjon. Midtstilling fungerer helt for meg i dette tilfellet. Eneste jeg har å utsette her er dråpen under blomsten - den ble litt tung og drar oppmerksomhet bort fra det lekkre her.

mvh Tone
Øyvind A.

Dråpen under kunne ha vært prikken over i'en i dette bildet, dersom den hadde ligget i fokusplanet. Men når den er uskarp synes jeg den sjenerer mer enn den tilfører.
Bortsett fra det er det et pent bilde. Hva slags blomst er dette?
Ø.
Odd Tore S.

Bilde fra en dagdrøm, var det som slo meg da jeg så bildet ditt.
Det henspeiler på den drømmeaktige atmosfæren bildet formidler, mye er bare antydet, og det skarpe har også et visst drømmepreg over seg.
Til tross for dette slutter jeg meg til kommentarene om uskarp dråpe.
Odd Tore
Siri Elisabeth J.

Hei:-)

Vakkert på mange måter.
Liker de sarte fargene.
Den øverste dråpen er fin og skarp.
Siden den nederste dråpen er så stor skulle jeg gjerne sett denne skarp også.
Blåfargen din på høyre side er vakker.
På venstre side synes jeg blåfargen er for lys.
Hadde den vært mørkere, kunne det dempet alle elementene du har med bak. For de er det for mange av, etter min mening da...

Hilsen fra Siri:-)
Marianne M.

Hei Rune
Jeg er enig med Siri i at bildet ditt er vakkert på mange måter. Det har sarte og gode fargevalører.Liker spesielt godt den dype blåfargen ;-} Blomsten i seg selv er jo et lite kunstverk....
Går litt mot strømmen og synes faktisk at dråpen under er stilig....
Som Øyvind er jeg også nysgjerrig på hvilken blomst dette er?

Mvh Marianne
Stine J.

Dette var et nydelig og sart motiv. Hva slags blomst er dette? For å pirke litt; Dråpen under blomstene forstyrrer noe synes jeg. Ser det er kommentert at den er uskarp tidligere, men jeg tror faktisk komposisjonen hadde vunnet mye på at dråpen ikke var der. Men helhetsinntrykket av bildet er bra. :-)
mvh Stine
Rune T.

Hei alle sammen og takk for kommentarer. Selv falt jeg for fargene og ikke minst denne vakre lille blomsten. I en ideell verden ville sikkert den store dråpen vært skarp. Så faktisk ikke den før jeg hadde bildet på skjermen. Mht navn på planten har jeg konsultert en ekspert på området (Bjørn Rørslett). Han antyder at det kan være en blomst i rosefam./sildrefam, men at det er mye å velge mellom her. Blomsten er i allefall ganske liten og uanseelige, som så mye annet i nærbildeverden - men så mye vakkert.

Mvh
Rune
Odd Eirik S.

En dristig komposisjon som faller svært godt i smak. Delikat og sart liten blomst med nydelige farger. Bakgrunnen passer svært godt til dette motivet. Skarp blomst, skarp og fin dråpe på toppen og fin bruk av dybdefokus.
Dråpen i forgrunn er der og tar nok oppmerksomhet.

I det hele et vakkert bilde.

mvh
OddES
Inger-Lise S.

Meget vakkert! Nydelige farger.Fin bakgrunn.Et fint motiv dette,dyktig presentert. Tar meg i å holde pusten når jeg ser på det:) Venter liksom at dråpene skal falle sammen..

mvh Inger-Lise
Tarjei Ekenes K.

masse er sagt

temmelig drømmeaktig og fint dette

:-D ! son tarjeiav !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu