Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger227
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_105339} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Odd Eirik S.

Vakkert høstbilde og fin stemning med tåka som ligger i bakgrunnen.
Er ikke helt fortrolig med den nederste delen av bildet som jeg synes tar for mye oppmerksomhet.

mvh
Odd Eirik
Odd Eirik S.

Fortsetter da jeg fikk lagt kommentaren ut før jeg var ferdig..
Når jeg snakker om den nederste delen så mener jeg speilingen av himmelen. Speilingene forøvrig er meget pene og løfter bildet.

;-)
Marius F.

Vakkert landskapsbildet. Likte veldig godt komposisjonen. Flotte høstfarger og godt å skarpt. Tåken ble selveste prikken over i'en. Meget godt utført.4
Bente W.

Stemningsfullt og høststemt.
Erland P.

Hej Utroligt smukt billede
erland
Steinulf L.

Vakkert, men enig med OES om himmelspeilingen.
Terje M.

Hei. En fin skildring av et Høstmotiv. Med vann og skog, er uenig med ''utalelsen 0m himmelspeilingen'' Det er det som'' Gjør bildet''. Pluss for fine farger. BRA utført!!!!! M.H. Terje Mj.
Sidsel A.

Svak for akkurat slik lav tåkedis over vannene om høsten. Dette var vellyket.
mvh Sidsel
Odd Tore S.

Absolutt en klassiker, men bildet ville etter min mening vinne både i komposisjon og stemning på at speilingen av himmelen utelates: Mer intimt og varmere. Utgangspunktet er svært bra.
MVH
Odd Tore
Avsluttet .

Hei, dette er stemningfylt bilde med flotte farger men vil nok si meg enig med de som vil utelate speilingen av himmelen.
Mvh Christian
Roger K.

Hei Rune,
Dette likte jeg utrolig godt. Flott plassering av odden ut i bilde. Tror faktisk også at bilde har gjort seg med kutting av himmelspeilingen.

Mvh RK
Rune T.

Hei Rune!

Et flott høstbilde, men egentlig litt kjedelig. Finner liksom ikke noe som holder på min interesse mer enn et øyeblikk. Blir på en måte ''se ut av vinduet - så fint - og videre til neste'' følelse. Teknisk sett er det behagelig komponert, men kunne også tenkt meg mer trykk i fargene.

Mvh
Rune
Bjørn H.

Syns dette var veldig pent for øyet Rune -

Høstfargene og tåka er på plass ..

Tja ... om det blir for tamt ... hm.... nei, jeg syns det er et pent utdrag av årstiden, og en komposisjon som balanserer veldig godt :)

Du, jeg skal oppover til Femunden/Røros traktene til uka, og over Ringebu og nedover, b.l.a. Lillehammer traktene ..(hvis det ikke øser ned da)

Lurer på om høstfargene sånn generelt er godt i gang oppover i dalen og på fjellet...

Kan jeg spørre deg om det... det kan jo hende du vet det ?? bildet viser iallefall at ting er på gang, hvis ikke det er fra arkivet da ...

Bjørn ;¤

Rune N.

Neida, dette er ikke fra arkivet, det er tatt sist helg. Høsten er kommet i fjellet! Fargene varierer fra år til år, og her i traktene ser det ikke ut til å bli et kronår. Men farger er det lell!

mvh
Rune
Bjørn H.

Takk for info Rune .. Da håper jeg på sol og tåke, og en natur som bader i farger.. hehehe ;))

Nattings -

Bjørn ;¤
Tone B.

Virkelig et bilde med herlige høstfarger og god stemning. Kutting av himmelspeilingen er nevnt,,,og jeg må si meg enig. Ellers nydelig speiling! Flott bilde!

mvh Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu