Alene
Dette var et bilde jeg tok for en tid tilbake i år (2004)... ville prøve å få frem litt angst i dette bildet, men vet ikke helt om jeg treff 100%... dette var faktisk det første bilde jeg tok med mitt nye F80 kamera, så jeg var ikke helt sikker på hvor god lys måleren ol. var. Men jeg er fornyød med den delen.. :)
Bildet inngår i albumet Min første serie - Dette er fra noen gammle bygg i nærheten av meg, fikk noen venner til å være model ol. byggene er fra 1930 eller noe og har ikke vært gjort noe med på nesten 30 år.
Utstyr
  • Nikon F80
  • Nikon AF 28-100/F3.5-5.6G
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger389
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_104947} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Nichlas K.

Liker uttrykket i bildet, men skulle ønske det var mindre lys på høyre side av dørkarmen. Det stjeler for mye av oppmerksomheten fra personen der inne. Hva med å tone ned det røde litt? Har sansen for slike komposisjoner, hvor du kan undre deg over hva som er i tankene på personen.
Siren L.

Hei, synes du får frem ''angst'' på en ok måte- men personen hadde ikke trengt å være plassert i et tomt nedslitt gammelt bygg.
Personen som lider av angst er kan hende redd for å bevege seg ut blant folk, og sitter i vinduet og ser ut på ''frykten'' som hun/han ikke klarer å face...
men da slår det meg at denne personen må ha tatt seg inn i denne gamle tomme bygningen- hva er så angsten?
Ville gjort et tettere utsnitt rundt døren og fått ned litt av rødtonen.
Liker lyset fra vinduet.

Bare litt tankekjør:)

Siren
Øystein D.

Meget bra ''Første''

Det lyse partiet i bildet øker mystikken i det mørke, mens det rosa stikket understreker husets elde.
Eli L.

Fint, men jeg skulle likt å sett mer av veggene på hver side av døra (og mindre gulv vegg uttafor døra), de har en spenennde struktur ser det ut til. Skulle ønske at veggene var skarpere gjengitt også.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu